22 nov 2017

28 nov 2017

woensdag, 30 augustus 2017 19:15

Sport.nl/voorclubs: inspirerende website

Hoe run je je club succesvol? Veel bestuurders breken zich daarover het hoofd in een tijd waarin ontwikkelingen snel gaan en er veel nieuwe zaken op je af komen. De website sport.nl/voor clubs biedt sporttakoverschrijdende informatie om je club goed en inspirerend richting te geven en toekomstproof te maken. Op de site is actueel nieuws te vinden en voorbeelden die clubbestuurders kunnen helpen met hun vereniging nieuwe stappen te zetten. Enkele thema’s die op de site worden uit- en toegelicht: bestuur en organisatie, communicatie, sportiviteit & respect, ledenwerving, ledenbehoud, vrijwilligers & personeel, financiën, en accommodatie.

Sport.nl/voor clubs is een initiatief van diverse sportbonden, NOC*NSF en Arko Sports. Media.