Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade

SVN is opgericht in 2008 en heeft sinds die tijd al heel wat projecten uitgevoerd. We hebben de ambitie om nieuwe projecten beet te pakken en uit te voeren en denken graag mee over hoe we zaken kwalitatief kunnen verbeteren. De projecten hebben we in de drie categorieën onderverdeeld:


Uitgevoerde projecten – Een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en afgerond. Dat wil overigens niet zeggen dat we er niets meer aan doen, want onderhoud (via een Meerjarig Onderhoudsplan) behoort tot onze basistaken.

Lopende projecten – Een overzicht van projecten die we na de idee-fase uitvoeren. Mocht u één, of misschien wel meerdere, van deze projecten willen ondersteunen, fysiek (werkzaamheden) of financieel, dan horen wij graag van u!

Ideeën – Een overzicht van ideeën die kunnen leiden tot een verbetering of aanvulling van onze faciliteiten/diensten. Heeft u zelf suggesties hoe het nóg beter kan, dan horen wij dat graag.

Uitgevoerde projecten

Kleedkamers en dakterras

Hits: 168

Sportpark Tiendweg in Krimpen aan de Lek heeft er nieuwe kleedkamers, een nieuwe fustruimte en een dakterras bij. Zaterdag 4 januari kwam wethouder Lavinja Sleeuwenhoek de noviteiten officieel openen. Het drievoudige project mag gezien worden als een mooie samenwerking tussen voetbalvereniging Dilettant, Service Punt Verenigingen Nederlek (SVN) en gemeente Krimpenerwaard.

About The Author

JT

communicatie@stichting-svn.nl