Waardzaam Waardzaam
woensdag, 15 mei 2019 13:50

Sportparkcoördinator: echt iets voor jou!

Geïnteresseerd in een mooie en aansprekende vrijwilligersfunctie in het centrum van de sport? Dan is sportparkcoordinator  bij SVN misschien iets voor jou!

Stichting Servicepunt Verenigingen Nederlek (SVN) heeft in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk vier buitensportaccommodaties onder haar hoede. We zoeken met name voor sportpark Tiendweg in Krimpen aan de Lek en Sportpark Tiendweg-West in Lekkerkerk versterking.

Als sportparkcoördinator zorg je namens SVN voor onderhoud en exploitatie en ben je hét aanspreekpunt voor de gebruikers van het sportpark.

De functie neemt enkele uren per week in beslag. Uiteraard word je goed ingewerkt door collega-SVN-ers op wie je ook later nog kunt terugvallen. Met elkaar vormen we een hecht en gezellig team.

Belangstelling? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-53794959.

Meer in deze categorie: « Nieuw: bijenhotel op Weydehoeck