Komende activiteiten

Geen evenementen
Waardzaam Fairtrade
dinsdag, 23 juni 2020 14:29

NOC*NSF komt met checklisten opstart vereniging en kantine

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sinds 29 april kunnen sommige sportverenigingen (gedeeltelijk) weer opstarten. Daar komen veel aspecten bij kijken. Om clubs te helpen is door NOC*NSF een checklist voor het opstarten van je vereniging ontwikkeld, die je helpt de juiste stappen te zetten.

Daarnaast is er een checklist voor clubs die hun kantine weer willen openen. Daarbij komen vele aspecten kijken. Deze checklist helpt om de juiste stappen te zetten.

De maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus heeft veel gevolgen voor sportverenigingen, bijvoorbeeld voor financiƫn en de accommodatie. Maar waar moet je als club dan aan denken? Deze checklist brengt alle aandachtspunten in kaart en helpt je op weg.

Op de vereniging is het minder druk dan normaal en een aantal controlemechanismen op het gebied van gedrag is daardoor anders dan anders. Het is belangrijk daar rekening mee te houden, zodat grensoverschrijdend gedrag kan worden voorkomen. Hoe kun je de sport dan toch op een sociaal veilige manier aanbieden? Om sportverenigingen op weg te helpen zijn een aantal tips geformuleerd om sport ook in deze tijd ook op een sociaal veilige manier aan te bieden.

https://nocnsf.nl/coronahulpmiddelen